Lirik Lagu Dian Ratih – Rondo Enom (Campursari Banyuwangi) Lyrics

Soro temenan dyadi rondo enom
Mrono mrene nemu alangan
Rumongso tuwuk sun keneng apusan
Mulyane kudu sun ati ati temenan

Pancene isun ngarepaken wong lanang
Tapi kang pinter ngopeni wong wadon
Mulo isun wis dianggep menyang
Byanguro mundur timbyang kelaksanan

Yoro…semayane…
Urip byareng yoro
Mati byareng eman…

reff :
kembali ke atas..soro temenan…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Dian Ratih lyrics

Bagikan Lirik Lagu Dian Ratih – Rondo Enom (Campursari Banyuwangi) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google