Lirik Lagu Dian Marshanda – Tresno Sudro Lyrics

Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati

Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu

*)
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah iro aku wong durjono

Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban

Wong bagus..2x tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar…2x yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku

reff :
Kembali ke *)

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Lihat kumpulan Lirik Lagu Dian Marshanda lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Dian Marshanda – Tresno Sudro Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Dian Marshanda, chord gitar atau kord kunci gitar Dian Marshanda, link 4shared free download gratis mp3 Dian Marshanda – Tresno Sudro gratis dan download gratis ringtone midi lagu Dian Marshanda dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.