Lirik Lagu Dhalang Poer feat Lip – Ojo Selingkuh Lyrics

pr :
Wiwit biyen mas, aku wis nate matur
Loro larane wanito yen diwayuh
Ning yo kene, tego tegone mring bojo
Kang mas mundut, niat arep rabi loro

lk :
Ngene lo jeng, murih genah karepku
Timbang slingkuh,harak luwik becik wayuh
Opo kuwe luweh seneng tak apusi
Aku njajan nanging kowe ora ngerti

pr :
Opo kuwat mas opo kuwat
Urip nandhang sujono

lk :
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono

pr :
Opo ono mas
Tuladhane coba wanita ngendi

lk :
Kene kene jeng
Kene kenen lungguho tak saduki

Dyah sumbrodo garwa raden danan jaya
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nisho nanging malah njogo wadi
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

reff :
kembali keatas….

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Dhalang Poer lyrics

Bagikan Lirik Lagu Dhalang Poer feat Lip – Ojo Selingkuh Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google