Lirik Lagu Dhalang Poer feat Lip – Ojo Selingkuh Lyrics

pr :
Wiwit biyen mas, aku wis nate matur
Loro larane wanito yen diwayuh
Ning yo kene, tego tegone mring bojo
Kang mas mundut, niat arep rabi loro

lk :
Ngene lo jeng, murih genah karepku
Timbang slingkuh,harak luwik becik wayuh
Opo kuwe luweh seneng tak apusi
Aku njajan nanging kowe ora ngerti

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

pr :
Opo kuwat mas opo kuwat
Urip nandhang sujono

lk :
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono

pr :
Opo ono mas
Tuladhane coba wanita ngendi

lk :
Kene kene jeng
Kene kenen lungguho tak saduki

Dyah sumbrodo garwa raden danan jaya
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nisho nanging malah njogo wadi
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

reff :
kembali keatas….

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Dhalang Poer lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Dhalang Poer feat Lip – Ojo Selingkuh Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Dhalang Poer, chord gitar atau kord kunci gitar Dhalang Poer, link 4shared free download gratis mp3 Dhalang Poer feat Lip – Ojo Selingkuh gratis dan download gratis ringtone midi lagu Dhalang Poer dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.