Lirik Lagu Demy – Tutupe Wirang Lyrics

Sun mung biso ngucap sepuro,
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli,
Arep terus terang isun sing mentolo,
Masio ring batin isun kesikso..

Dudu welase hang sun karepno,
Dudu arane hang isun impekno,
Ono wong liyo hang manggon nong ati,
Saiki menyang embuh nong endi..

reff :
Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

reff :
kembali keatas..sun mung biso…

Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Demy lyrics

Bagikan Lirik Lagu Demy – Tutupe Wirang Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google