Lirik Lagu Darso – Naon Lepatna Lyrics

Naon leupatna, naon dosana
mun diri katarik geter simpati
kabandang kamelang

Naon leupatna, naon dosana
mun rasa rumasa nyimpaykeun tresna
mikaasih ka dirina

kapan cinta kedah anteb jeng asihna
kapan asih kedah tingtrim sumandingna
sedeng rasa rumasa ….demi kasatiaan
Langkung pageuh pamadegan

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Darso lyrics

Bagikan Lirik Lagu Darso – Naon Lepatna Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google