Lirik Lagu Darso – Dina Amparan Sajadah Lyrics

Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah
Diri nu lamokot ku dosa
Nyanggakeun sadaya-daya

Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah
Mundut pangampura Gusti
Ya Allah Robbul Izzati

Taya deui panglumpatan
Taya deui pamuntangan
Mung Allah Pangeran Abdi
Pangeran anu sajati

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Darso lyrics

Bagikan Lirik Lagu Darso – Dina Amparan Sajadah Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google