Artis / Film / Daerah Dimas Samodra
Judul Lagu Titip Tresno
Jenis Konten / Materi Lirik Lagu + Video Klip. Chord Gitar belum tersedia.
Tresnaku marang sliramu,
ibarat mbledhosing merapi
Sayangku karo awakmu,
ibarat ombake tsumani..

Kangenku marang sliramu,
ibarat jeroning segoro,
Rinduku karo awakmu,
ibarat luwase samudro..

reff :
Hooooo.., aku tresno karo sliramu
Hooooo.., aku kangen karo sliramu
Roso tresno iki, ora biso diganti
Tak suwun sliramu, gelem nresnani aku..
Yang…, sing dadi panyuwunku
Sayang aku, titip tresnaku..

reff :
Kangenku marang sliramu,(sayang)
ibarat jeroning segoro,
Rinduku karo awakmu,
ibarat luwase samudro..

reff :
Hooooo.., aku tresno karo sliramu
Hooooo.., aku kangen karo sliramu
Roso tresno iki, ora biso diganti
Tak suwun sliramu, gelem nresnani aku..
Yang…, sing dadi panyuwunku
Sayang aku, titip tresnaku..

(Sayang aku, titip tresnaku..)
(Sayang aku, titip tresnaku..)
Bila ada kesalahan penulisan Lirik Lagu, Chord Gitar/Kunci Gitar, mohon dibantu untuk mengoreksinya. Jika Video Klip Lagu tersebut tidak bisa diputar, mohon beri tahu kami dengan meninggalkan komentar di bawah ini supaya dapat segera ditindaklanjuti. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*