Artis / Film / Daerah: Didi Kempot
Judul Lagu: Plong
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Didi Kempot Plong

Plong rasaning njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora dag-dig-dug jantungku
Saiki wis mari kangenku

Plong rasaning njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora nyut-nyut sirahku
Saiki wis mari kangenku

Rasane kepiye, plong plong plong
Rasane kepiye, yo mak plong

reff :

Rasane koyo ketiban ndaru
Lintang kamulyan nibani dadaku
Sing lali wis eling karo aku
Gelem mulih gelem bali karo aku

Njanur gunung rasane nggumun setahun
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun
Rasane yo mak plong
Rasane plong plong plong

reff :
kembali ke atas…plong rasaning…

Rasane piye, yo mak plong

 

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Plong yang dipopulerkan oleh Didi Kempot belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.