Lirik Lagu Didi Kempot – Kembang Kocapan Lyrics

Sepiro lawase urip kang nandang prihatin
Rung kepike keayuaning ati
Lelagu nisto saben dinane
Meres kringet mekso rogo

*)
Mugo mugo gusti kerso paring idi
Ilang panelongso tembe mburine
Urip tentrem ayem adohing panandang
Tibo bungahe ati iki

Yo uwis ben saiki dadi kembang kocapan
Ning ati ora bakal loro ati
Yo uwis ben saiki akeh konco podo ngino
Ning ati ora bakal nelongso

Arep kepiye maneh aku wong ora duwe
Rekoso mburi sak pantese
Ning aku percoyo ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese

reff :

kembali ke *)..mugo mugo…

Rekoso kuwi ono watese

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Didi Kempot lyrics

Bagikan Lirik Lagu Didi Kempot – Kembang Kocapan Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google