Artis / Film / Daerah: Didi Kempot
Judul Lagu: Isih Tresno
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Didi Kempot Isih Tresno

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

reff :

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Isih Tresno yang dipopulerkan oleh Didi Kempot belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.