Artis / Film / Daerah: Didi Kempot
Judul Lagu: Cidro
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Didi Kempot Cidro

Wis sak mestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo

Duh piye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu

Aku nelongso
mergo kebacut tresno
Ora ngiro
Saiki ne cidro

reff :
kembali ke atas…

Aku nelongso
mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro
Ora ngiro saiki kowe cidro

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Cidro yang dipopulerkan oleh Didi Kempot belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.