Artis / Film / Daerah: Didi Kempot
Judul Lagu: Aku Bojomu
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Didi Kempot Aku Bojomu

Ojo kok lalekke aku bojomu
Sing uwis suwe urip karo sliramu
Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo
Sing tak jaluk ojo nganti cidro

Banyu sumur sing bening gede sumbere
Paribasan timbane ono ning kene
Wong sing eling mesti gede tresnane
Ojo nganti lali anak lan bojone

Wis slawe taun nggonku urip karo kowe
Tansah setyo seprono nganti seprene
Urip tentrem ayem momong anak putune
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe

reff :
[Puisi]
“Lagu iki tak aturake
Kanggo sedulurku kabeh sing ono ing suriname
Utowo sedulur-dulurku sing ono ing negoro holland
Sing lagi ngingeti dino ulang tahun kawinan
Naliko dek semono, matur suwun, salam soko aku,Didi Kempot”

kembali ke atas…ojo kok…

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Aku Bojomu yang dipopulerkan oleh Didi Kempot belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.