Artis / Film / Daerah Didi Kempot
Judul Lagu Dalan Anyar (Jogjakarta)
Jenis Konten / Materi Lirik Lagu + Video Klip. Chord Gitar belum tersedia.
KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
TRESNAMU SAK IKINE ILANG..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..JOGJA..

reff:
KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH NDESO,
ORA GARING NADYAN MONGSO KETIGO..
TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
NGANTI SEPRENE, TANSAH KATON NENG MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..,JOGJA..
Bila ada kesalahan penulisan Lirik Lagu, Chord Gitar/Kunci Gitar, mohon dibantu untuk mengoreksinya. Jika Video Klip Lagu tersebut tidak bisa diputar, mohon beri tahu kami dengan meninggalkan komentar di bawah ini supaya dapat segera ditindaklanjuti. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*