Artis / Film / Daerah: Dian Marshanda
Judul Lagu: Tresno Sudro
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Dian Marshanda Tresno Sudro

Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati

Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu

*)
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah iro aku wong durjono

Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban

Wong bagus..2x tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar…2x yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku

reff :
Kembali ke *)

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Tresno Sudro yang dipopulerkan oleh Dian Marshanda belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.