Artis / Film / Daerah: Deny Sonata
Judul Lagu: Kebelet
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Deny Sonata Kebelet

Lk :
Dik, awakmu mrinio
Nyedak’o ojo adoh-adoh
Mepeto tak bisiki lirih-lirih,
Cekgak kerungu tonggo kanan-kiri

Dik, aku yo wis nafsu
Engko bengi aku njaluk iku
Balung karo ototku podo kaku,
Lekgak ngunu, ora iso turu

Pr :
Cak, omongku rungokno
Tak critani, pekarane iki
Sawahmu durung kenek dipaculi,
Sukete jembrung, wayahe njabuti

Cak, lampune jek abang
Nang prapatan, ojok diterjang
Iku ngunu tondo lampu larangan
Nek mok terjang, peno kenek tilang

reff :
Lk :
I..ki piye dadine,
Wis kadu..ng koyo ngene
Iki wis menthol nyengkal koyo jepite sandal,
Wis ndusel-ndusel nang njero suwal

Pr :
Kok..kebacut tenan,
Jek abang, kate mbok ganyang
Nek peno temen-temen, pancene ora tahan
Paling gampang, cepitno lawang

Cak, aku yo wis eruh
Sampeyan, yo kebelet ngunu
Aku janji nek mari ora lali,
Yo entekno sing njemunuk iki

reff :
Lk :
I..ki piye dadine,
Wis kadu..ng koyo ngene
Iki wis menthol nyengkal koyo jepite sandal,
Wis ndusel-ndusel nang njero suwal

Pr :
Kok..kebacut tenan,
Jek abang, kate mbok ganyang
Nek peno temen-temen, pancene ora tahan
Paling gampang, cepitno lawang

Cak, aku yo wis eruh
Sampeyan, yo kebelet ngunu
Aku janji nek mari ora lali,
Yo entekno sing njemunuk iki

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Kebelet yang dipopulerkan oleh Deny Sonata belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.