Lirik Lagu Candra Banyu – Ayu Masayu Lyrics

Sun kenal lare ayu, ono ring dam telu
Umahe sumbersewu,
Arane masayu, anake pak banu
Larene paten ayu

Kulite kuning langsat, prawake crincing
Wangune magih kempling
Unyike kari manis seru
Koyo manise madu

Isun kepengen seru, dadi demenane
Tapi sing ngerti carane
Raino bengi, sun sing biso turu
Mikiraken yane

Rambute cemeng, dowone sak bahu
Kalem kadung mlaku
Bodyne langsing seksi bahenol
Koyo gitar spanyol

reff I :
Isun kepengen seru, dadi demenane
Tapi kelendi carane
Arep sun syarataken, nong dukun sapi’i
Sing kuwat mbayar mahare

Kulite kuning langsat, prawake crincing
Wangune magih kempling
Bodyne langsing seksi bahenol
Koyo gitar spanyol

Sun takokaken nong tonggo-tanggane
Opo wis ono hang duwe
Jare tanggane kok masayu iku,
Rondo anake telu

reff II :
Masayu, rondo ayu, anake telu
Lakine buru mati, ditabrak gerandong
Ono ring ringin pitu,
A..a…a…a…

Ayu masayu, rondo paling ayu
Ayu masayu, anake telu
Ayu masayu, isun i love you, huu..huu

Ayu masayu, rondo paling ayu
Ayu masayu, anake telu
Ayu masayu, rondo sumbersewu

kembali ke reff I..isun kepengen seru…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Candra Banyu lyrics

Bagikan Lirik Lagu Candra Banyu – Ayu Masayu Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google