Lirik Lagu Cak Diqin – Ulan Andung Andung Lyrics

Uuuulan…andhung andhung
Yoro metuo saben ulan saben taun
Sinare condro dewi ala emak
Kepilu padang mendem gadung bakalan wurung

Ulan andhung andhung
Ono padhyang ono mendhung ala emak…
Tangise wong lanang
Kang keduhung

Yong yong kelopo, doyong yong
Awak kulo keroyong royong
Yong yong kelopo, doyong yong
Awak kulo keroyong royong

reff :
kembali ke atas..ulan andhung andhung…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Bagikan Lirik Lagu Cak Diqin – Ulan Andung Andung Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google