Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Tragedi Tali Kotang Lyrics

Pria :
Dek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Lungo menyang endi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo aku iki

Nadyan regane nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
Lha kok mlayu

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki
Tali kutang…

http://meliriklagu.com

Wanita :
Iki mas taline tak kondurake
Mergo bapak ra ngeparengake
Aku dijodohke malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas andum basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake
Mesti bali

Pria :
Tali kotang iki
Tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

Reff :
Kembali ke atas ….

Tali kotang saksi tresnaku kang suci

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Tragedi Tali Kotang Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Cak Diqin, chord gitar atau kord kunci gitar Cak Diqin, link 4shared free download gratis mp3 Cak Diqin feat Wiwid – Tragedi Tali Kotang gratis dan download gratis ringtone midi lagu Cak Diqin dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.