Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Tragedi Tali Kotang Lyrics

Pria :
Dek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang endi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo aku iki

Nadyan regane nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
Lha kok mlayu

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki
Tali kutang…

Wanita :
Iki mas taline tak kondurake
Mergo bapak ra ngeparengake
Aku dijodohke malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas andum basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake
Mesti bali

Pria :
Tali kotang iki
Tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

Reff :
Kembali ke atas ….

Tali kotang saksi tresnaku kang suci

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Bagikan Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Tragedi Tali Kotang Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google