Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Susu Murni Lyrics

Lk :
Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
Ning nyatane
Gede tenan kasiate

PR :
Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
Lha yen perlu
Aku malah nesu nesu

[dialog]
Lk : ngopo ndadak nesu barang?
Pr : Yo nesu, sampeyan saru kok!
Lk : Alah..kuwi salah ing finaham
Pr : Lha terus opo,kae maune
LK : Ngene lho, karepku ngene rungokno

Lk :
Sing cilik kuwi kuthane
Sing sithik penduduke
Kasiat gede kuwi susune
Kang kondang ing boyolali

http://meliriklagu.com

Pr :
O..ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
Boyolali pancen wis kondang susune

Lk :
Sing sopo wis ngrasakke
Mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Pr :
Susune pancen murni
Mas putih julukane
Soko kutho boyolali tersenyum

reff :
kembali ke atas..wujude pancen…

Duet :
Soko kutho boyolali tersenyum
Soko kutho boyolali tersenyum


Lk : Mik susu ahh….

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Susu Murni Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.