Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Susu Murni Lyrics

Lk :
Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
Ning nyatane
Gede tenan kasiate

PR :
Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
Lha yen perlu
Aku malah nesu nesu

[dialog]
Lk : ngopo ndadak nesu barang?
Pr : Yo nesu, sampeyan saru kok!
Lk : Alah..kuwi salah ing finaham
Pr : Lha terus opo,kae maune
LK : Ngene lho, karepku ngene rungokno

Lk :
Sing cilik kuwi kuthane
Sing sithik penduduke
Kasiat gede kuwi susune
Kang kondang ing boyolali

Pr :
O..ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
Boyolali pancen wis kondang susune

Lk :
Sing sopo wis ngrasakke
Mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Pr :
Susune pancen murni
Mas putih julukane
Soko kutho boyolali tersenyum

reff :
kembali ke atas..wujude pancen…

Duet :
Soko kutho boyolali tersenyum
Soko kutho boyolali tersenyum


Lk : Mik susu ahh….

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Susu Murni Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Cak Diqin, chord gitar atau kord kunci gitar Cak Diqin, link 4shared free download gratis mp3 Cak Diqin feat Wiwid – Susu Murni gratis dan download gratis ringtone midi lagu Cak Diqin dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.