Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Mr. Mendem (Mister Mendem) Lyrics

PR :
Aku wis kondo, ciu marakke ciloko
Aku wis matur, mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani, yen vodka marakke lali
Bacut ngunjuk bir, sampeyan dadine kenthir

LK :
Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo muna-muni, nuturi koyo kiai
Ditokke wae, yen klenger wis ndlosor dewe

Reff :
PR :
Ra keno tak kandani,
Yen ngono aku ra sudi,
Lilakno aku bali,
Wong tuwoku kuat ngingoni,

LK :
Ojo cekak atimu,
Wis tak cukupke lelakonku,
Pancene bener kandamu ,
Mergo mendem ngrusak awakku,

PR :
Yen wis mari,
Konco-konco dipamiti,
Sukur gage,
Mendem do ditinggalake

LK :
Selamat tinggal,
Koncoku lereno ndugal,
Dongakno kuat,
Mendemku wis ora kumat

Reff :
Kembali ke atas…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Bagikan Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Mr. Mendem (Mister Mendem) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google