Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Baline Tali Kutang Lyrics

Pr :
Ngapuranen duh kakang
Pirang taun ninggal katresnan
Lungo mergo kapekso
Ngestoke kersane wong tuwo

Estu tenan kabotan
Dek semono paring kenangan
Wujute tali kutang
Kulo bali abot sampeyan

Mboten amergo rupo
Nadyan murah kulo empun trimo
Mboten amergo bondo
Nadyan mlarat kulo nglenggono

Mboten mung lelamisan
Tresno iki mboten gojegan
Baline tali kutang
Isih utuh tanpo pedotan

http://meliriklagu.com

Lk :
Aku biso ngerti lelakonmu iki
Aku ora benci nyatane wis bali
Aku biso ngerti lelakonmu iki
Aku ora benci nyatane wis bali

Lan janjimu ra lelamisan
Sumpah setyo tekan bebrayan
Sineksenan
Taline kutang bali tenan

reff :
kembali ke atas..ngapuranen duh kakang…

Lan janjimu ra lelamisan
Sumpah setyo tekan bebrayan
Sineksenan
Taline kutang bali tenan

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Baline Tali Kutang Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.