Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Baline Tali Kutang Lyrics

Pr :
Ngapuranen duh kakang
Pirang taun ninggal katresnan
Lungo mergo kapekso
Ngestoke kersane wong tuwo

Estu tenan kabotan
Dek semono paring kenangan
Wujute tali kutang
Kulo bali abot sampeyan

Mboten amergo rupo
Nadyan murah kulo empun trimo
Mboten amergo bondo
Nadyan mlarat kulo nglenggono

Mboten mung lelamisan
Tresno iki mboten gojegan
Baline tali kutang
Isih utuh tanpo pedotan

Lk :
Aku biso ngerti lelakonmu iki
Aku ora benci nyatane wis bali
Aku biso ngerti lelakonmu iki
Aku ora benci nyatane wis bali

Lan janjimu ra lelamisan
Sumpah setyo tekan bebrayan
Sineksenan
Taline kutang bali tenan

reff :
kembali ke atas..ngapuranen duh kakang…

Lan janjimu ra lelamisan
Sumpah setyo tekan bebrayan
Sineksenan
Taline kutang bali tenan

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Bagikan Lirik Lagu Cak Diqin feat Wiwid – Baline Tali Kutang Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google