Lirik Lagu Cak Diqin feat Eva – Slenco Lyrics

wanita : Mas kangmas namine sinten?
pria : Sakniki dintene Saptu
wanita : Masa kangmas kesah teng pundi?
pria : Sapi kulo pun manak pitu
wanita : Duh aduh jenengan pripun?
pria : Sakniki pun mboten ngalor
wanita : Dene menopo kok wangsung ngidul?
pria : Kulo niki namine sinten

reff :
wanita :
Aduuh.. kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Ndadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang?

pria :
Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino jemuah
Kulo mbenjang bade tindak pundi

wanita : Ping kuping walah opo jamur
pria : Ora mungkin mripatku lamur
wanita : Penak meneng ora caturan
pria : Memang aku ganteng tiada tandingan

reff :
kembali ke atas…..

wanita : Penak meneng ora caturan
pria : Memang aku ganteng tiada tandingan
wanita : Penak meneng ora caturan
pria : Memang aku ganteng tiada tandingan

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Bagikan Lirik Lagu Cak Diqin feat Eva – Slenco Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google