Lirik Lagu Cak Diqin feat Dini Aditama – Sido Rondo Lyrics

lk :
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondo

pr :
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

reff :

lk :
Kabeh iku ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni

http://meliriklagu.com

duet : Kowe lan aku mugo dadi jodone
lk : Ra keno prawane tak enteni randane

pr :
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase

reff :
kembali ke atas…
pr : Andhum tresno bebojoan selawase

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Cak Diqin feat Dini Aditama – Sido Rondo Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.