Lirik Lagu Cak Diqin feat Dini Aditama – Sido Rondo Lyrics

lk :
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondo

pr :
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

reff :

lk :
Kabeh iku ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni

duet : Kowe lan aku mugo dadi jodone
lk : Ra keno prawane tak enteni randane

pr :
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase

reff :
kembali ke atas…
pr : Andhum tresno bebojoan selawase

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Lihat kumpulan Lirik Lagu Cak Diqin lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Cak Diqin feat Dini Aditama – Sido Rondo Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Cak Diqin, chord gitar atau kord kunci gitar Cak Diqin, link 4shared free download gratis mp3 Cak Diqin feat Dini Aditama – Sido Rondo gratis dan download gratis ringtone midi lagu Cak Diqin dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.