Artis / Film / Daerah Candra Banyu
Judul Lagu Ngelali
Jenis Konten / Materi Lirik Lagu + Video Klip.
Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :
Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo

Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :
Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo
Bila ada kesalahan penulisan Lirik Lagu, Chord Gitar/Kunci Gitar, mohon dibantu untuk mengoreksinya. Jika Video Klip Lagu tersebut tidak bisa diputar, mohon beri tahu kami dengan meninggalkan komentar di bawah ini supaya dapat segera ditindaklanjuti. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*