Artis / Film / Daerah: Cak Diqin
Judul Lagu: Mawar Alas Purwo
Jenis Konten: Lirik Lagu
Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Mawar Alas Purwo yang dipopulerkan oleh Cak Diqin belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.

Lirik Lagu Cak Diqin Mawar Alas Purwo

“mawar, ibarat layangan pedhot,
sliramu wis methit duwur,
nanging aku isih nyekel bolah,
minongko tenger,
yen ndhisik tau ono’ sesambungan,
kowe karo aku..”

AKU KANG MLAKU GINARIS,
MELU LELAKONE URIP..
MELU SANG DALANGE JAGAT..
KANG BEJO CILOKO,
INGSUN PASRAH TAK DODO,
LAN KANGGO NGEBAK’I CRITO..

DUH MAWAR INDAH SUMUNAR,
ING TELENGING ALAS PURWO..
LAN SUN PIKUL MIDER NDUNYO..
ANGAMBAR TRUS ARUM,
BANJUR DADI PETHETAN URIPKU,
PADANG NDUNYAKU..

SAIKI PUNDHAKKU RINGKIH,
MAWAR IBUR METHIT DUWUR,
SAIKI AMUNG NGLINDUR..
MUNGKUR SLIRAMU RA MATUR,
GENDING LOKANANTA MBACUT..
NEMBANGI, NGGRANTASING TLUTUR..

reff :
DUH MAWAR INDAH SUMUNAR,
ING TELENGING ALAS PURWO..
LAN SUN PIKUL MIDER NDUNYO..
ANGAMBAR TRUS ARUM,
BANJUR DADI PETHETAN URIPKU,
PADANG NDUNYAKU..

SAIKI PUNDHAKKU RINGKIH,
MAWAR IBUR METHIT DUWUR,
SAIKI AMUNG NGLINDUR..
MUNGKUR SLIRAMU RA MATUR,
GENDING LOKANANTA MBACUT..
NEMBANGI, NGGRANTASING TLUTUR..
NEMBANGI, NGGRANTASING TLUTUR..

Advertisment ad adsense adlogger