Artis / Film / Daerah: Cak Diqin
Judul Lagu: Susu Murni
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Cak Diqin Susu Murni

Lk :
Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
Ning nyatane
Gede tenan kasiate

PR :
Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
Lha yen perlu
Aku malah nesu nesu

[dialog]
Lk : ngopo ndadak nesu barang?
Pr : Yo nesu, sampeyan saru kok!
Lk : Alah..kuwi salah ing finaham
Pr : Lha terus opo,kae maune
LK : Ngene lho, karepku ngene rungokno

Lk :
Sing cilik kuwi kuthane
Sing sithik penduduke
Kasiat gede kuwi susune
Kang kondang ing boyolali

Pr :
O..ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
Boyolali pancen wis kondang susune

Lk :
Sing sopo wis ngrasakke
Mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Pr :
Susune pancen murni
Mas putih julukane
Soko kutho boyolali tersenyum

reff :
kembali ke atas..wujude pancen…

Duet :
Soko kutho boyolali tersenyum
Soko kutho boyolali tersenyum


Lk : Mik susu ahh….

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Susu Murni yang dipopulerkan oleh Cak Diqin belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.