Artis / Film / Daerah: Cak Diqin
Judul Lagu: Sido Rondo
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Cak Diqin Sido Rondo

lk :
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondo

pr :
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

reff :

lk :
Kabeh iku ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni

duet : Kowe lan aku mugo dadi jodone
lk : Ra keno prawane tak enteni randane

pr :
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase

reff :
kembali ke atas…
pr : Andhum tresno bebojoan selawase

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Sido Rondo yang dipopulerkan oleh Cak Diqin belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.