Lirik Lagu Brodin feat Wiwik Sagita – Selintutan Lyrics

PR :
AKU EMOH, AKU EMOH, AKU RA SUDI
SABEN DINO MIKIR TERUS DADI ATI
DLANGGU MAS MOJOKERTO, TULAAN PACITAN
SLIRAMU MUNG KATRESNAN, LHA KOK SLINTUTAN

LK :
DENOK SAYANG, DENOK SAYANG PANCEN SALAHKU
SAIKINE TERUS TERANG MRING SLIRAMU
KAWITANE KANGMAS,YO AMUNG SEMBRANAN
RA TAK ANGGEP TEMENAN, KOK KEBLABASAN

REFF :

PR :
SUMPEK SUMPEK, ATIKU SUMPEK
TAK PIKIR PIKIR, TAK PIKIR PIKIR KOK TAMBAH JUDEG,
TRESNO ONO LATI,KANG MAS WIS BLENJANI,
LORO ATI DITINGGAL SEORANG DIRI

REFF :

LK :
NYEBAR NYEBAR, GODHONG KORO
MBOK YO SING SABAR, AKU JANJI RA NEKO NEKO
JANJI NAN SETIA,TAK KAN PERNAH SIRNA
JANJIKU SUCI TERTANAM DALAM HATI

PR :
KAN KU PEGANG JANJI SETIAMU
JANGAN SAMPAI BOHONGI AKU

LK :
DENGARKANLAH ISI HATIKU
TETEP TRESNO MRING SLIRAMU

REFF :

Kembali ke atas……aku emoh,aku emoh…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Brodin lyrics

Bagikan Lirik Lagu Brodin feat Wiwik Sagita – Selintutan Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google