Lirik Lagu Asep Darso – Sasak Rajamandala Lyrics

Di beh kulonen
Pengkolan nu ka Saguling
Aya sasak anu jadi panineungan kuring
Sasak panjang nu nepungkeun Bandung Cianjur
Diliwatan balarea mentas walungan Citarup

Nu katelahna nya Sasak Rajamandala
Sasak cukang palantara cinta kuring jeung manehna
Cinta mimiti nukena
Hese pohona
Lamunan cik dina ati sumelap lilana rasa

Di sasak Rajamandala, hotel telet nu munggaran
Rek ngajak tacap kasoca, keleket hate deg-degan
Ka Sasak Rajamandala hayang geura ngaimplengan
Yen kuring teu jeng manehna
Kiwari geus baranganna

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Asep Darso lyrics

Bagikan Lirik Lagu Asep Darso – Sasak Rajamandala Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google