Lirik Lagu Aas Rolani – Bareng Bareng janji Lyrics

Durung percaya kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Kurang apa sih semene sayange
Pengen apa sok ngomonga bae

Dudu emas sing dipengeni
Dudu dunya sing dijaluki

Dadi apa nok sing disenengi
Mumpung lintang wulan sing nyakseni

Apa sampeyan bener tresna
Sun pasrah jiwa lan raga

http://meliriklagu.com

Kakang bli bakal bohongan
Yen bohong kakang sumpae edan

Yu bareng-bareng janji
Muga disakseni ning gusti sing maha sucu
Sapa sing sulaya awas kudu nerima
Ning cobaane kang kuasa

Durung percaya kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Kurang apa sih semene sayange
Pengen apa sok ngomonga bae

Lihat kumpulan Lirik Lagu Aas Rolani lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Aas Rolani – Bareng Bareng janji Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.