Lirik Lagu Aas Rolani – Bareng Bareng janji Lyrics

Durung percaya kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Kurang apa sih semene sayange
Pengen apa sok ngomonga bae

Dudu emas sing dipengeni
Dudu dunya sing dijaluki

Dadi apa nok sing disenengi
Mumpung lintang wulan sing nyakseni

Apa sampeyan bener tresna
Sun pasrah jiwa lan raga

Kakang bli bakal bohongan
Yen bohong kakang sumpae edan

Yu bareng-bareng janji
Muga disakseni ning gusti sing maha sucu
Sapa sing sulaya awas kudu nerima
Ning cobaane kang kuasa

Durung percaya kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Kurang apa sih semene sayange
Pengen apa sok ngomonga bae

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Aas Rolani lyrics

Bagikan Lirik Lagu Aas Rolani – Bareng Bareng janji Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google